Algemene infomatie

Met onze brandweerbus werken we graag mee aan verschillende evenementen. Hierbij hanteren we echter wel een aantal voorwaarden:

Maatschappelijk belang:

Wij vinden het belangrijk dat het evenement waaraan we mee werken een maatschappelijk belang dienen, dat betekent dat we ons graag inzetten voor evenementen voor kinderen met een beperking of langdurige ziekte, denk dan aan een truckrun of de minder bekende evenementen als “Brandweerdag Almere” en het “Kinderbeestfeest” in Artis Amsterdam ZOO maar ook gewoon een bezoek aan een instelling voor deze kinderen.

Promotie van hulpdiensten:

Hierbij kun je denken aan opendagen bij brandweer, ambulance of andere diensten die zich inzetten voor de algemene veiligheid en hulpverlening. Onder deze noemer werken we ook mee aan bijvoorbeeld “veilighiedsdagen” In elk geval die evenementen waarbij de bezoeker een blik achter de schermen wordt gegeven of het werk van de hulpdiensten breder wordt uitgedragen zodat het begrip voor deze diensten en hun werkzaamheden positief worden belicht.

Static- of oldtimershows:

Oldtimershows en staticshows zijn niet perse ons dingen toch zijn er een aantal waar we wel aan meewerken dit heeft dan vooral te maken met de impact die de show op het brede publiek kan hebben, heeft het evenement bijvoorbeeld een aparte plaats voor de oldtimers van de hulpdiensten en waar hun historie goed tot uiting komt. Een show waar we min of meer dienen als opvulling zullen we dan ook aan ons voorbij laten gaan.