Aanvraag overige

Onder overige evenementen rekenen we oldtimerevenementen, toerritten en evenementen die niet onder de andere aangegeven groepen vallen. Omdat we ons vooral inzetten voor evenementen van de hulpdiensten en charity en ons voertuig particulier bezit is, met alle kosten die daarbij komen, zijn we zeer terughoudend met evenementen die niet onder de eerder genoemde categorieën vallen. Voor deelname op uitnodiging hanteren we bovendien een onkosten vergoeding van 50 cent per kilometer enkele reis zonder eventueel getrokken materiaal. Indien ook ons getrokken materiaal aanwezig moet zijn bedragen de kosten 65 cent per kilometer enkele reis.

Bij meer daagse evenementen verzorgt uw organisatie het verblijf voor 2 personen op basis van halfpension per nacht of vergoed de kosten voor verblijf. De onkosten vergoeding dient tenminste 24 uur voor aanvang van het evenement te zijn voldaan. In uitzonderlijke gevallen kunnen we anders overeen komen dit echter geheel naar onze beoordeling.

U kunt uw aanvraag mailen naar: evenementen@vwbrandweerbus.nl onder vermelding van onderstaande gegevens. Door het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de door ons gestelde voorwaarden en vergoedingen zoals deze in de bevestiging worden vermeld.

Naam organisator
Naam contactpersoon
Plaats van evenement
Aanvangstijd
Duur van het evenement
Is er door de organisator een verzekering afgesloten voor schade ontstaan tijdens het evenement
Aard van het evenement
Welke deelname wordt gewenst, voertuig of voertuig met aanhanger
Is er bij een meerdaags evenement bewaking aanwezig buiten de openingstijden
Betreft het een rijdend evenement of een staticshow
In geval van staticshow beschikbare vloer oppervlak (minimaal 10 x 10 m2)

Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij beoordelen of deelname aan uw evenement voor ons mogelijk is. Ook beoordelen we of we van de gevraagde onkosten vergoeding af kunnen zien.